کد خبر 1786217
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
تیم اسرائیل

گروه یهودیان ایرلند خواهان انصراف تیم ملی فوتبال کشورشان از بازی با اسرائیل در لیگ ملت‌های اروپا شدند.

به گزارش مشرق، رقیب شدن تیم ملی فوتبال ایرلند با اسرائیل در مسابقات لیگ ملت‌های اروپا باعث شده تا موجی از کمپین‌ها برای بازی نکردن این تیم مقابل تیم رژیم صهیونیستی ایجاد شود که طبق گزارش امروز(سه‌شنبه) سایت extra، گروه یهودیان ایرلند هم به این کمپین پیوستند.یهودیان ایرلندی به دلیل کشتار بیش از ۷۰ هزار فلسطینی توسط ارتش رژیم اشغالگر خواهان کناره‌گیری تیم ملی کشورشان از این بازی شده‌اند.

پیش از این گروه‌های حامی فلسطین در ایرلند کمپین‌های بزرگی را برای بازی نکردن مقابل اسرائیل در لیگ ملت‌های اروپا به راه انداخته بودند.

این گروه یهودی در ایرلند در بیانیه خود نوشته است: بیش از ۸۰۰ ورزشکار در غزه کشته شده‌اند. مشارکت اسرائیل در رویدادهای ورزشی بین‌المللی اصطلاح مثلا «آتش‌بس» را مشروعیت می‌بخشد.در ادامه بیانیه این گروه یهودی آمده است که از ۱۰ اکتبر، اسرائیل حداقل ۱۶۲۰ بار آتش‌بس را نقض کرده است. غزه تقریباً روزانه با حملاتی مواجه بوده که منجر به مرگ نزدیک به ۶۰۰ فلسطینی شده است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس